Producten- en dienstencatalogus 2020

In onze producten- en dienstencatalogus (PDC) vindt u een beschrijving van ons rijksbrede aanbod voor het jaar 2020. De PDC is primair samengesteld voor u als opdrachtgever en via onderstaande link te bekijken of te downloaden. 

In de PDC vindt u meer informatie over onder andere:

  • onze analoge en digitale dienstverlening

  • de AVG-wetgeving;

  • hybride en digitale archiefbewerking.

Waarbij laatstgenoemde een van onze speerpunten is voor het komende jaar en bijdraagt aan het verder optimaliseren van onze dienstverlening. Hierbij kunt u onder andere denken aan een snellere en flexibelere doorlooptijd voor het vernietigingsproces. Maar bijvoorbeeld ook aan het digitaal bewerken van papieren bestanden.

Geïnteresseerd?

Valt uw organisatie binnen het Rijk? Dan kunt ons aanbod vrijblijvend afnemen, zonder aanbestedingstraject. Wilt u een oriënterend gesprek of concrete afspraken maken, neem dan contact op met:


Doc-Direktrelatiebeheer@minbzk.nl