Snel geholpen bij de fysieke balie van Doc-Direkt

‘Binnenkort ga ik met vakantie. Is het mogelijk om mijn werktaken in Digidoc aan een collega over te dragen? Zo ja, hoe doe ik dat dan?’

Beeld: ©Doc-Direkt
Hilja Monster

Deze vraag kreeg Hilja Monster, één van de medewerkers van de fysieke balie van Doc-Direkt. Sinds kort zit Hilja achter de balie waar ze met veel plezier vragen beantwoord over o.a. Digidoc.

‘Het persoonlijke contact is heel leuk en ik vind het heel mooi om te zien dat mensen tevreden weer aan het werk gaan.’    

Digidoc heeft veel handige functies die je echter niet altijd nodig hebt. Zo ook de functie ‘Overdragen’ waarmee je werk kunt overdragen naar bijvoorbeeld een collega als je met verlof gaat. ‘Heel eenvoudig eigenlijk, maar frustrerend als je zoekt naar de juiste knop. Wij helpen je dan binnen vijf minuten’, aldus Hilja.

Wil je meer weten over het inrichten van een werkstroom of heb je andere vragen over het werken met Digidoc? Doc-Direkt heeft een fysieke balie bij het Serviceplein van BZK aan de Turfmarkt op de 2e etage. Hier kun je terecht met al je vragen voor Doc-Direkt. Deze service is een aanvulling op onze huidige gebruikersondersteuning. Dagelijks staan onze medewerkers klaar om je verder te helpen.

Je bent iedere werkdag van 9.00 uur tot 16.30 uur van harte welkom bij de fysieke balie. Een afspraak is niet nodig. Natuurlijk is Doc-Direkt ook via email TeamProcesBeheerDigidoc@minbzk.nl  te bereiken voor vragen.