Programma Stukken Beter van het ministerie van Justitie en Veiligheid

©ministerie van Justitie en Veiligheid

Kilometers papieren archief digitaliseren, ervoor zorgen dat de papierkraan dicht gaat, de informatiepositie van de eindgebruiker verbeteren en het domein informatiehuishouding verder professionaliseren, dat zijn de speerpunten van het programma Stukken Beter, een J en V breed programma op het terrein van de informatiehuishouding.

Net als andere departementen werkt het ministerie van Justitie en Veiligheid samen met Doc-Direkt, hard aan het duurzaam bewaren van informatie, zodat documenten goed vindbaar blijven en informatie beter gedeeld kan worden.

Wil je hierover meer weten?

Doc-Direkt verwelkomt je  graag bij het Doc-Direkt Café op donderdag 20 juni aanstaande van 16:00 tot 18:00 uur in Dudok, Hofweg 1, Den Haag.

Meld u aan voor dinsdag 18 juni.

©Ministerie van Justitie en Veiligheid