Doc-Direktcafé

Van het scannen en digitaal verwerken van inkomende informatie naar input-, throughput- en outputmanagement

De digitale transformatie vindt overal om ons heen plaats. Papier heeft plaatsgemaakt voor digitaal, maar is nog lang niet verdwenen. Op reguliere basis digitaliseert en verwerkt Doc-Direkt de poststromen van vier ministeries en op projectbasis voert Doc-Direkt voor diverse overheidsorganisaties digitaliseeropdrachten uit. Daarnaast heeft het digitaal ontvangen van informatie een opmars gemaakt. Zo is het ontvangen van e-facturen en e-mails niet meer weg te denken en kunnen deze inmiddels grotendeels automatisch worden herkend en digitaal worden verwerkt.

Tijdens het Doc-Direkt Café vertelt Patrick van Vulpen van Docspro ons meer over de ontwikkelingen rondom het scannen en digitaal verwerken van inkomende informatie. Waar staan we nu? En vooral: welke vernieuwende, technologische oplossingen heeft de toekomst voor ons in petto?

Doc-Direkt verwelkomt u graag bij het Doc-Direkt Café op donderdag 18 oktober aanstaande van 16:00 tot 18:00 uur in Dudok, Hofweg 1, Den Haag. Meld u aan bij anita.lauret@minbzk.nl vóór dinsdag 16 oktober.
Wilt u voor alle komende Doc-Direkt Cafés worden uitgenodigd? Dan voegen wij u graag toe aan de adreslijst. Ook dit kunt u doorgeven aan anita.lauret@minbzk.nl