18 mei Het einde van de DIV-medewerker?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Dudok Studio, Hofweg 1a, Den Haag

De digitalisering heeft onmiskenbaar invloed op het werk van de DIV’er. Zelfstandig adviseur Jeroen Jonkers neemt ons mee in zijn praktijkverhalen. Hij constateert dat de DIV-functie wel degelijk bestaansrecht heeft, maar niet op de traditionele manier.

 

De toekomst van de DIV-medewerker
Beeld: ©Vectorstate

Tijdens het Doc-Direkt café maakt hij concreet wat de veranderingen betekenen in de praktijk qua werkzaamheden en activiteiten. Vervolgens gaan we in kleine groepjes in gesprek over de toekomst van de documenteninformatievoorziening.

Aanmelden

Graag aanmelden via doc-direktsecretariaat@minbzk.nl. We houden u vanaf dat moment ook op de hoogte van toekomstige Doc-Direktcafé's.

“Al vele jaren wordt binnen en buiten het vakgebied gesproken over de verdergaande digitalisering en welke consequenties dit heeft. Langzaamaan lijkt het erop dat er daadwerkelijk een beweging gaande is en dat het einde nadert van de reguliere functie ‘medewerker DIV’. Maar verdwijnt daarmee ook de kerntaak van de medewerker DIV? Wat gaan we missen aan deze dossiervormer?” - Jeroen Jonkers